Ik wil lid worden

Lid worden

lid worden inschrijf formulieren

Badminton is een erg mooie sport en we begrijpen het dan ook als u lid wil worden van onze vereniging. Hieronder vindt u het inschrijfformulier. Verder vindt u de verschillende lidmaatschap mogelijkheden voor jeugd en senioren.

Het inschrijfformulier om lid te worden (PDF bestand) downloadt u hier:
Senioren: inschrijfformulier senioren
Junioren: inschrijfformulier junioren(Klik rechts en kies doel/koppeling opslaan als u wilt downloaden).
LET OP:  print het formulier uit en lever dit in.

Badminton jeugd lid worden

Je komt kennis maken met de badminton sport en de vereniging door middel van een gratis introductieles. Een leenracket is daarvoor beschikbaar. Na de introductieles koop je voor  €15 een strippenkaart, waarmee je 5x kan komen spelen/trainen. Als de strippenkaart op is kies je of je lid van badminton vereniging BC 't Gein wordt.

Op woensdagavond is tijdens de speeltijden een jeugdcommissielid of contactouder aanwezig in de sportzaal van Merwestein. Bij hem/haar kun je met vragen terecht. Je kan daar ook een strippenkaart aanschaffen of een inschrijfformulier krijgen.( kijk hier voor de tijden). Voor meer informatie stuur je een mail naar .

Badminton lid worden senioren

Ieder aankomend Seniorlid kan gratis een proefavond komen spelen bij voorkeur op de woensdagavond in Merwestein. Een leenracket is daarvoor beschikbaar. U beslist vervolgens of u lid wordt van onze badmintonclub. Ook kunt u gebruik maken van probeer badminton.

Voor vragen over hoe u badminton lid kunt worden, of om u aan te melden voor een proefavond, stuurt u een mail naar , wij nemen dan contact met u opgenomen. 

Introductie cursus

Voor nieuwe en aspirant leden organiseren we bij voldoende animo een introductiecursus. Leden die aan het begin van het seizoen lid worden kunnen in de reguliere (recreanten) trainingen instromen. Heeft u intersse? Meld u zich aan via onderstaand formulier!