Ik wil lid worden

Familietoernooi
| zondag 30 juni 2019 |

Het einde van het seizoen is in zicht. Daarom willen we alle leden van BC ‘t Gein en hun familieleden en vrienden uitnodigen om dit op een feestelijke manier af te sluiten met het familietoernooi. Het gaat bij dit toernooi niet om het winnen, maar om de gezelligheid. Badminton ervaring is dan ook geen pré. Na het toernooi zal er aansluitend een barbecue zijn.

De starttijd van het toernooi is afhankelijk van het aantal aanmeldingen, maar we hopen om om 13.00 uur te beginnen. Vanaf 17.30 uur begint de jaarlijkse barbecue.

Inschrijven

Het is de bedoeling dat je per team inschrijft. Het streven is om een team te vormen met minimaal twee kinderen en twee volwassenen. Wij snappen dat dit soms moeilijk is, dus ook een andere samenstelling is mogelijk.

Deelname aan het toernooi én de barbecue is €12,50 voor een volwassenen en €7,50 voor een kind (maximaal 13 jaar oud). Dit is exclusief het drinken. Wil je alleen spelen dan is het € 2,50 per persoon.

Bedenk met jouw team een leuke naam en geef dit, en de namen van de deelnemers per e-mail door aan info@bctgein.nl. Geef je ook op als je geen volledig team hebt, want dan proberen wij die teams samen te voegen. Je kunt je opgeven tot 15 juni.

Kan je overdag niet meespelen, maar vindt je het wel gezellig om te komen barbecueën? Geen probleem, geef je gewoon op! De kosten zijn dan €10 per volwassene en €5 per kind.

« Agenda overzicht